Euclides

mei 24, 2013

Euclides helpt u om grip te krijgen op uw informatievoorziening, op basis van onze heldere visie en uitgebreide ervaring. Samen met u formuleren we concrete doelstellingen, analyseren we informatiestromen op betrouwbaarheid, consistentie en bruikbaarheid. Op basis hiervan ontwerpen we architecturen, processen en systemen die de complexiteit beheersbaar maken. Zo realiseren we een betrouwbare, inzichtelijke en toekomstvaste informatievoorziening, waarmee u beter kunt sturen

'Wij' als kernwaarde

Euclides is geïnspireerd door het boek ’African Tribal Management‘ van Willem de Liefde. Hij beschrijft de stammencultuur in zuidelijk Afrika en hoe leiders worden gekozen. Ons Westerse denken kenmerkt zich door ’ik denk, dus ik besta‘, het Afrikaanse denken door ’ik ben, omdat wij bestaan‘. Om als groep succesvol te zijn, maken leiders en groepsleden daarom hun ego ondergeschikt aan hun gezamenlijke belangen. Onze  kernwaarden zijn hierop gebaseerd en fungeren als leidraad bij al onze activiteiten. 

 

 

  

 

 

Contact

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Martin Genuit, tel. +31 (0)6 304 18 297.

Euclides - de juiste beslissing. 

Cloud-diensten leven in andere tijden

februari 21, 2013

Salesforce plaatst haar servers verspreid over de wereld. Om juridische redenen verdient het sowieso aanbeveling om bij de aanbesteding aandacht te hebben voor de locatie van data-opslag. Maar ook een verschil in tijdzones kan behoorlijke uitdagingen met zich meebrengen.

Caspar Keuss

februari 19, 2013

Ik zie dat klanten heel vaak bediend worden met oplossingen die niet bij ze passen. Met oprechte interesse naar de echte wensen van een klant kan het serieus lukken om precies te leveren wat nodig is.

Caspar Keuss
partner

Cloud-oplossingen brengen Business Intelligence in het nauw.

januari 25, 2013

Hoewel de introductie van SaaS cloud-oplossingen op een solide business case gebaseerd kan zijn, bestaat er wel het risico van verminderde Business Intelligence. In de regel worden data-analyes over meerdere bronsystemen gedaan, hier hebben we tenslotte het datawarehouse voor ingericht. Zodra bedrijfsprocessen extern worden aangekocht, wordt de koppeling met andere bedrijfssystemen teniet gedaan.