Werken bij

Euclides is een consultancy organisatie met een duidelijke focus. Als medewerker wil je graag meedenken met de koers die je eigen bedrijf gaat varen. Bij Euclides wordt dit concreet gemaakt. We houden regelmatig meetings waarin de medewerkers mee mogen beslissen over o.a. investeringen, financiële en strategische koers. Combineer dit met respect en ruimte voor ieder individu en je hebt een werkgever waar je met plezier werkt.

Heb je zin om binnen een dynamisch en snelgroeiend bedrijf een belangrijke speler te worden en mede onze koers te bepalen? Bekijk dan onderstaande vacatures.

Contact

Wil je meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Martin Genuit, tel. +31 (0)6 304 18 297.

Euclides - de juiste beslissing. 

Als Data Warehouse architect help je onze klanten om strategische veranderingen die grote impact hebben op de (management) informatievoorziening vanuit een solide basis in IT vorm te geven. 

Als product specialist ben je geïnteresseerd in alles wat met (management) informatievoorziening te maken heeft: zowel in de business aspecten en de informatiebehoefte, als in de technische realisatie en implementatie.